Hernesaaren Romu Oy

Jäähdytintie 21 00770 HELSINKI

Avoinna 8–16

Kysy päivän hintoja!

Romumetallin osto Helsinki & Uusimaa

Harjoitamme myös pienimuotoista romumetallin myyntiä

Romumetallin osto, kierrätys ja myynti ovat palveluidemme ydintä. Pääasiassa otamme vastaan romua eli asiakas tuo itse metalliromun meille, mutta tapauskohtaisesti voimme myös sopia noudosta Helsinki–Uusimaa-akselilla. Pienten erien noudosta joudumme joskus veloittamaan, mutta isommista metallimääristä maksamme. Hernesaaren Romu Oy on pitkäaikainen perheyritys; henkilökuntamme kokeneimmalla konkarilla on jo yli 40 vuoden tietotaito taskussaan, ja muillakin jo yli 10 vuotta. Siksi metallin kierrätys sujuu kanssamme nopeasti, helposti ja iloisen palvelun saattelemana – ja tietysti reilulla, markkinahintojen mukaisella korvauksella.

Näin toimitaan:

  • Soita meille 09 389 7361 ja kerro, mitä romumetallia sinulla on ja kuinka paljon.
  • Annamme suuntaa-antavan hinta-arvion.
  • Tuo metalliromu toimipisteellemme Tattarisuolle.
  • Me punnitsemme romun ja hinnoittelemme sen laadun ja kilomäärän perusteella.
  • Romu jää meille ja tilitämme rahat sinulle.

Romumetallin hinta päivän kurssin mukaan

Esimerkiksi alumiinin hinta, kuparin hinta ja muiden rautaa sisältämättömien romumetallien hinta määräytyy meillä läpinäkyvästi markkinahintojen mukaisesti. Käytämme kansainvälistä London Metal Exhangen (LME) eli Lontoon metallipörssin päivittäistä hinnoittelua, jonka välittämien raaka-ainesopimusten hinnat hyväksytään yleisesti ja maailmanlaajuisesti alumiinin, kuparin, sinkin ja tinan markkinahinnoiksi.

Romumetallin myynti – nostalginen palvelu vielä saatavilla

Ennen vanhaan romuliikkeistä tultiin myös ostamaan metallia omaan käyttöön pikku projekteja varten. Pikkuhiljaa alan yrityksissä on eri syistä luovuttu tästä palvelusta, mutta meille asiakkaat voivat vielä tulla myös ostoksille. Romumetallin myynti ei ole meillä suuri bisnes, mutta se on mukavan nostalginen palvelu, josta olemme vielä halunneet pitää kiinni.